Velkommen til byvandringen Eventyrlige Tromsø!  Her skal vi ta dere med på en annerledes byvandring. Vi skal ikke snakke om arkitektoniske perler eller om Tromsøs plass i historien.

Eventyrlige Tromsø er et helt unikt konsept som tar deg med på et dypdykk inn i den mest eventyrlige, mystiske siden av Nord-Norge. Under denne guidede ekskursjonen vil du lære om vikingene, samefolket og mye om de mange mystiske og overnaturlige vesener som bor i Norden. Vi besøker flere av de hjemsøkte stedene i sentrum, og kanskje er vi ikke helt alene på vår vandring?

Etter at den guidede byvandringen er ferdig, går vi inn på Trollmuseet, hvor vi blir bedre kjent med troll og andre magiske skapninger fra skandinavisk folketro og mytologi. Her vil du få oppleve på nært hold disse fantastiske vesenene som har skremt og fascinert mennesker i mer enn tusen år. Selv om troll er forskjellige fra oss og skremmende, har de også en viss grad av menneskelige egenskaper og følelser. Kan det være at folk og troll ikke er så ulike hverandre, tross alt?

Vanskelighetsgrad: Lett 
Varighet: 2,5 timer
Inkludert: Guidet byvandring, kaffe og te, guidet tur på Trollmuseet
Antall deltagere: 2-12
Ta med: Klær etter været, gode spasersko.

Eventyrlig Tromsø tur kan bestilles https://www.visittromso.no/no/mystiske-tromso eller ved å kontakte Trollmuseet på info@trollmuseum.no